Marek Houser

marek.houser@pirati.cz

Bio

Marek Houser (*6. prosince 1988 ve Zlíně) je předsedou MS Uherské Hradiště a předsedou KS Zlínský kraj. Sedmadvacet let bydlel v Otrokovicích, nyní je obyvatelem Uherského Hradiště.

Vystudoval Střední odbornou školu v Otrokovicích v oboru Mechanik elektronik. Po studiích se věnoval několik let strojnímu zámečnictví a v roce 2011 nastoupil do redakce Zlínského deníku jako redaktor zpravodajství. Po dvou letech vyměnil novinařinu za kreativnější profesi - online marketing a tvorbu obsahu pro sociální sítě Facebook, Instagram a Twitter. Převážně pro klienty zlínské agentury PRIA a následně pro Českou pirátskou stranu. Po úspěšné kampani v roce 2017 se stal asistentem nově zvoleného poslance Františka Elfmarka. Tuto práci nadále kombinuje s marketingovými aktivitami.

Mezi jeho zájmy patří tradiční i extrémní sporty, hudba pod pódiem i na něm, pořádání sportovních a kulturních akcí, cestování a dlouhý spánek.

Články autora Marek Houser